Humanitarne aktivnosti u prosincu

Dragi učenici, roditelji i prijatelji OŠ Kajzerica,

kao i svake godine naša škola prosinac zaodjene u humanitarno djelovanje. U ovo predblagdansko vrijeme svoje misli i dobra djela upućujemo svima oko sebe, našim bližnjima i voljenima.

U narednim tjednima u našoj će se školi odvijati humanitarne predblagdanske radionice. Učitelji OŠ Kajzerica s učenicima će organizirati radionice na redovnoj nastavi, nastavi vjeronauka,  u sklopu izvannastavnih aktivnosti te na satovima razrednika.

U svrhu smanjivanja ekološkog otiska i očuvanja okoliša učenici će tijekom prosinca moći donositi božićne ukrase u školu – one koje više ne koriste, a još su upotrebljivi i mogu drugima uljepšati blagdanske dane (kuglice za bor, vijenčići za vrata, božićne figurice, snježne kugle, lampice i sl.)  pa će i to moći ponuditi na humanitarnom sajmu.

Također, u petak 15. prosinca 2023. od 17:00 održat će se radionica za učenike i roditelje u našoj školi. Na radionici ćemo izrađivati proizvode za humanitarnu akciju. Zbog organizacije radionice molimo roditelje koji žele doći da se jave na mail stanka.svetlicic@skole.hr.

Svi proizvodi bit će izloženi na humanitarnoj božićnoj izložbi te ćete za njih moći dobrovoljno donirati novčana sredstva. Izložbu organiziraju Osnovna škola Kajzerica i Humanitarna udruga „Buvljakuše“, a čime ćemo podržati humanitarnu akciju za teško oboljelog dječaka Nou Kokanovića.

19. prosinca 2023. u 18:00 u blagovaonici škole održat će se humanitarni koncert Malog zbora OŠ Kajzerica, školskog benda Kajza, naših učenika darovitih za glazbu i Dječjeg zbora „ZvrKu“ iz OŠ Eugena Kumičića iz Velike Gorice.
Nakon toga slijedi humanitarna izložba od 18:45.

Posjetitelji koncerta moći će dobrovoljno donirati novčana sredstva za ulaznice te za ukrasne predmete izrađene tijekom prosinca.

Glazbeni program vodit će naš tata voditelj Luka Bulić.

Pokažimo još jednom veliko srce naše Kajzerice.

Radujemo se vašem dolasku i zahvaljujemo svima na podršci.