Humanitarne predblagdanske radionice

U narednim tjednima u našoj će se školi odvijati humanitarne predblagdanske radionice. Na inicijativu vjeroučiteljice Ane Milas učitelji će s učenicima organizirati dvadesetak radionica na redovnoj nastavi, u sklopu izvannastavnih aktivnosti te na satovima razrednika.

Također, u četvrtak 8. prosinca 2022. od 17:30 organizirat ćemo radionicu za učenike i roditelje u našoj školi. Na radionicama ćemo izrađivati proizvode za humanitarnu akciju. Učenici, roditelji i učitelji imat će priliku sudjelovati na radionici znakovnog jezika koju će voditi gospodin Sabahudin Jusić, potpredsjednik Padel kluba gluhih Zagreb “DPZ”.

U petak, 9. prosinca 2022. u sklopu eTwinning projekta 101 lice glagoljice održat će se radionica na kojoj ćemo ugostiti glagoljaše iz naših partnerskih škola – OŠ Dragutin Domjanić i OŠ Trnsko. U realizaciji radionica pomoć u materijalu dobili smo od Društva prijatelja glagoljice s kojim već duže vrijeme surađujemo.

Svi proizvodi bit će izloženi na humanitarnoj božićnoj izložbi te ćete za njih moći dobrovoljno donirati novčana sredstva. Izložbu organiziraju Osnovna škola Kajzerica i Padel klub gluhih Zagreb “DPZ”, a čime ćemo podržati humanitarnu akciju za obitelj Krmpotić iz zaseoka, pokraj Senja.

Humanitarni sajam održat će se 21. prosinca od 17.00 do 18.00 u blagovaonici škole, a istoga dana bit će organiziran i humanitarni turnir u badmintonu u sportskoj dvorani škole od 17.30 do 19.00. Gledatelji turnira moći će dobrovoljno donirati novčana sredstva za ulaznice. Prije otvaranja turnira održat će se prigodni glazbeno-scenski program uz tumačenje na znakovnom jeziku na kojem će gostovati mađioničar Luka Vidović.

Radujemo se vašem dolasku i zahvaljujemo svima na podršci.