Trećaši sudjelovali u STEAM danu

U 3.a razrednom odjelu za vrijeme STEAM dana bilo je vrlo zanimljivo.

Članovi udruge Baltazar pokazali su nam što to znači biti liječnik, gradili smo Da Vincijev most i zavirili u virtualnu stvarnost.

Na radionici koju su nam priredile djelatnice INA MAZIVA nakon kratkog predavanja izradili smo plakat pod nazivom Čuvajmo vodu – ona život znači.

Rasplesani roditelji unijeli su i dašak zabave u STEAM dan pa smo se zabavili plešući. Hvala im što su svoje vrijeme izdvojili za nas.

Kroz Morseovu abecedu kojoj su nas također podučili roditelji naučili smo slagati svoje ime.

Zahvaljujemo roditeljima Danieli Trtinjak Semenčić i Vladimiru Semenčiću te Andrei Ljubej i Goranu Ljubeju što su nas posjetili i učinili ovaj dan posebnim.

3. b

Kako nam je bilo u 3. b pogledajte na fotografijama.

3.c

U 3.c imali smo čast ugostiti majka Kristinu Aralica nutricionisticu koja radi u Atlantis grupi i zaslužna je zajedno sa svojim timom za razvoj BOOM BOX-a. Učenicima je pokazala zanimljive pokuse. Saznali smo kako kiselina djeluje na ljusku jajeta, čega se boje bakterije i kako Coca – Cola djeluje na naše tijelo.

Majka Natalija Bajs je muzeologinja. Učenicima je kroz prezentaciju prikazala čime se bavi te ispričala neke zanimljivosti i tajne Muzeja cijeloga svijeta.

3.d

Kako smo proveli STEAM dan u 3. d možete pogledati na fotografijama.