MAŠKARE 2022.

1. ožujka 2022. godine u školi smo obilježili Dan pod maskama, ali ne onim na kakve smo navikli u posljednje dvije godine, već veselim, kreativnim i zanimljivim maskama.

Učenici su 1. a, 1. b, 1. d, 1. e, 3. ab i 3. cb s učiteljicama Gabrijelom Zagoršćak Peroković, Mateom Medić, Antonijom Pažin, Helenom Horžić, Idom Belošević te Petrom Ivoš različitim likovnim tehnikama slikali maske i klaunove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako bi poštivali sve epidemiološke mjere, ove  godine 1. b je sa svojom učiteljicom Marinom Hranilović Hodžić isplanirao ples pod maskama u školskoj dvorani. Dobro smo se naplesali, oznojili i zabavili, a na kraju se zasladili slatkim krafnama.

 

 

 

 

 

 

Učenici 1. c s učiteljicama Lidijom Žugčić i Ivanom Škarec maskirani su otišli u pekarnicu “Kajzerica” i počastili se krafnama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Veselo je bilo i u učionici 1. d razrednog odjela.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dijelić atmosfere donosimo i iz 1. e.

 

 

 

 

 

 

 

 

Učenici 2. c s učiteljicom Ines Sakač također su se dobro zabavili.

 

 

 

 

 

 

 

Učenici 2. d s učiteljicama Martinom Vuletić i Matildom Verkić u karnevalskoj povorci prošetali su Kajzericom te se poigrali u parku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Učenici 3. a s učiteljicom Jasminkom Viher u učionici su imali veseli ples pod maskama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maskirani učenici i učitelji obilježili su ovaj sretan i veseo dan. Iz učionica su se mogle čuti prigodne fašničke pjesme, a iza vrata učionica organizirao se zabavan ples pod maskama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Školski panoi ukrašeni su raznim maskama i klaunovima, a vesele i zanimljive maske zavladale su učionicama i školskim hodnicima.

Kada bi barem maškare trajale malo duže!