OŠ Kajzerica ugostila učenike i učitelje iz Španjolske

Od  24. do 28. travnja 2023. u sklopu Erasmus projekta Osnovna škola Kajzerica bila je domaćin učenicima i učiteljima iz španjolskog grada Leona.

 

U pet su dana naši gosti sudjelovali na nastavi, upoznali svoje vršnjake, usvojili nova znanja i vještine te uživali u ljepotama naše prekrasne zemlje.

Naši su učitelji imali priliku pokazati što i kako rade sa svojim učenicima i bilo im je zadovoljstvo uključiti europske đake u nastavni proces.

Naglasak je bio na inovativnim metodama, uporabi IKT-a i ekološkim temama. Našim smo gostima pripremili raznolike aktivnosti i zadatke.

Osim sudjelovanja na nastavi, organizirana je radionica bubnjanja.

U utorak je organiziran projektni eko-dan u kojem su sudjelovali svi učenici i učitelji naše škole, a rezultat rada bio je uređenje školske terase, postavljanje zida s grafitima na kojem su ispisane eko poruke, debata i na kraju kviz.

Radionica u 1.a

Radionica u 1.b

Radionica u 1.c

Radionica u 1.d

Radionica u 2.e

Radionica u 3.d

Radionica u 4.b

Radionica u 5.a

Radionica u 5.b

Radionica u 7.a 

Debata

Igra QR kodovima

Učenici su u četvrtak posjetili Nacionalni park Plitvička jezera.

Našim smo gostima pripremili još mnoštvo aktivnosti i doživljaja.

Goste iz Španjolske ugostili su obitelji naših učenika Zare Šapić (8. a), Gregora Novaka Vukosavljevića (8. c), Eme Kukec (7. c), Andree Kolovrat (7. b), Cvite Roković (7. b), Karle Milaković (6. b), Mishel Matikj (6. c) i Vita Vučemilovića (5.d).
Zahvaljujemo našim učenicima i njihovim roditeljima koji su učinili sve da se naši novi prijatelji osjećaju dobrodošlo i sigurno.  Ovim su posjetom stvorena nova prijateljstva i lijepe uspomene.