ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ INFORMATIKE

Prva je srijeda u ožujku bila iznimno uspješna za naše natjecatelje, naše informatičare. Oni su ponovno krenuli u borbu na županijskoj razini natjecanja iz Informatike.

Led je probila učenica 5. b razrednog odjela Petra Galić i to u kategoriji Razvoj softvera. Unatoč jakoj konkurenciji i blagoj tremi, prezentacijom o računalnoj igrici, koju je sama osmislila, osvojila je povjerenstvo i publiku. Našoj se kreativnoj, hrabroj, simpatičnoj i neposrednoj Petri smiješi blistava budućnost.

U podne su učenici 7. b razrednog odjela Fabijan Cikač i Karlo Brčić treću godinu zaredom pokazali izvanredna znanja i vještine u kategoriji Primjena algoritama te su ponovno, uvjerljivim i stopostotnim rezultatom, osigurali svoje mjesto na državnoj razini.

U popodnevnim su satima na natjecanje, u kategoriji Digitalne kompetencije, stigli Bono Blažević (učenik 5. a razrednog odjela), David Perić (učenik 5. b razrednog odjela) te Helena Tenčić i Marija Jakić (učenice 6. c razrednog odjela). Unatoč velikoj konkurenciji, njih su četvero ostvarili izvrstan rezultat. Posebno se istaknuo Bono (kojemu je mentorica učiteljica Patricia Presečki) koji je točno riješio 88% ispita.

S nestrpljenjem očekujemo službene rezultate!

Natjecanje su zatvorili već spomenuti Karlo Brčić i Eva Skorija (učenica 7. c razrednog odjela) koji su se natjecali u kategoriji Osnove informatike. Konkurencija je i u ovoj kategoriji bila velika, a njih su dvoje ostvarili rezultate s kojima mogu biti itekako zadovoljni.

Možemo biti ponosni na sve naše učenike. Svojim su ponašanjem, znanjem i vještinama na najbolji način prezentirali svoje roditelje, učitelje i školu!

Veliko hvala svim roditeljima na besprijekornoj suradnji!

Donosimo neslužbene rezultate naših mladih informatičara. Državno povjerenstvo pregledava i provjerava sve rezultate i učenička rješenja te su još moguće korekcije bodova.

Fabijan Cikač – 1. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Primjena algoritama)

Karlo Brčić – 1. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Primjena algoritama)

Karlo Brčić – 2. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Osnove informatike 7)

Bono Blažević – 4. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Digitalne kompetencije 5)

Eva Skorija – 4. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Osnove informatike 7)

Petra Galić – 5. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Razvoj softvera)

Helena Tenčić – 10. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Digitalne kompetencije 6)

David Perić – 12. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Digitalne kompetencije 5)

Marija Jakić – 19. mjesto u županiji Grad Zagreb (kategorija: Digitalne kompetencije 6)

Učiteljica Ana Mateković

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkih usluga te za olakšavanje navigacije našim stranicama.