Dan jabuka

20. listopada 2021. godine učenici 1.c, 1.d, 1.e, 2.a, 2.b, 2.d i učenici 3.a obilježili su Dan jabuka.

S učiteljicom Helenom Horžić, učenici su 1.e proveli integrirani dan u kojemu je jabuka bila u prvom planu pa su na nastavim satima izrađivali lutke za igrokaz Kruške i jabuke, učili o životnom ciklusu jabuke, računali s jabukama, stvarali nizove, tražili razlike… Na kraju dana odlučili su se počastiti i nagraditi jabukom!

U produženom boravku učenici 1.c, 1.d i 2.a/b s učiteljicama Ivanom Škarec, Antonijom Pažin i Jasnom Kutrovac jabuke su prikazali likovnim radovima u zanimljivim likovnim radionicama. Likovnim radovima ukrasili su panoe i školske hodnike.

Učenici 2.d/b u produženom boravku s učiteljicom Matildom Verkić istraživali su o vrstama jabuka i ono najvažnije i najzanimljivije zapisali te uredili pano zbornice.

Učenici 3.d u produženom boravku s učiteljicom Elenom Čovran pisali su pjesme na temu jabuka, dok su učenici 3.a/b u produženom boravku s učiteljicom Idom Belošević Dan jabuka obilježili pjesmom Jabuko, jabučice. Pjesmicu u njihovoj izvedbi možete pogledati na poveznici https://youtu.be/NEZTnr1qbe0 .