Poziv na istraživanje Kako smo? – Život u Hrvatskoj u doba korone

Poštovani roditelji,
trinaest profesorica, asistentica i suradnica s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu provodi istraživanje o utjecaju pandemije na različite aspekte života građana Hrvatske. Istraživanje se zove “Kako smo? – Život u Hrvatskoj u doba korone”, a prvi podatci prikupljeni su u svibnju ove godine. Sada je u tijeku drugi krug prikupljanja podataka. U drugom krugu istraživanja možete sudjelovati bez obzira na to jeste li sudjelovali u prvom krugu.
Autorice istraživanja posebno zanima kako se osjećaju i što o trenutačnoj situaciji misle roditelji i djeca školske dobi i zato Vas molimo da im Vi i vaša djeca pomognete to saznati.
Anketi možete pristupiti na poveznici:
https://s2survey.net/kakosmo/?q=2_cdj_no
Na prvoj stranici ankete pronaći ćete više informacija o istraživanju. Nakon toga tražit će se Vaša suglasnost za sudjelovanje Vašeg djeteta u istraživanju jer prema Etičkom kodeksu istraživanja s djecom učenici mogu pristupiti anketi samo uz suglasnost roditelja. Kad dijete ispuni anketu, Vi ćete, ako to želite, moći pristupiti anketi za odrasle. Potičemo Vas da to učinite.
Istraživanje je anonimno i rezultati će se prikazivati samo skupno. Osim prikupljanja podataka, istraživanje uključuje i davanje psiholoških savjeta putem besplatnih webinara, o čemu će sudionici biti obaviješteni na kraju ispunjavanja ankete.
Unaprijed Vam zahvaljujemo na sudjelovanju u istraživanju!

Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkih usluga te za olakšavanje navigacije našim stranicama.