OBAVIJEST O ORGANIZACIJI NASTAVE OD 8. studenoga 2021.

Dragi učenici, poštovani roditelji,

u ponedjeljak 8. studenoga 2021. nastava se, sukladno odluci Gradskog ureda za obrazovanje, nastavlja uživo u školi. Od 5. studenoga 2021. na snazi su dodatne epidemiološke mjere te vas pozivamo da se istih pridržavate. Svi učenici i djelatnici OBVEZNI su nositi zaštitne maske u zajedničkim prostorijama – ulaznim prostorima, hodnicima, na svim putevima kretanja po školi. Učenici od prvog do četvrtog razreda u učionicama ne moraju nositi maske, svi ostali obvezni su imati maske u učionicama. Pojedinosti su objašnjene u dokumentu na poveznici.

Ljubazno vas molimo da osigurate svojoj djeci zaštitne maske te im objasnite gdje i zašto ih moraju nositi jer ulaz u školu bez maski neće biti moguć.

Također, i dalje je nužna brza i pravovremena komunikacija s razrednicima u slučaju pojave zaraze kod učenika. Ljubazno vas molimo i da, u slučaju sumnje i/ili pojave zaraze kod djece u obitelji, ne šaljete braću u školu, dok se ne utvrdi mjera izolacije/samoizolacije.

Trenutačno se obustavljaju individualne informacije i roditeljski sastanci uživo, sve informacije možete dobiti od razrednika elektroničkim putem. Odluka se ne odnosi na sastanke po pozivu zbog hitnosti.

Zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji, uz nadu da ćemo zajedničkim snagama što prije vratiti dobru epidemiološku sliku i boravak u školi učiniti opuštenijim.

Vidimo se u školi!

Vaša ravnateljica