Naši učenici uspješni u polaganju Goethe-Zertifikata A1 u Goethe-Institutu Kroatien

Naši su učenici i ove godine u Goethe-Institutu Kroatien polagali jezični ispit Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 kako bi dobili službeni i međunarodno priznati certifikat o poznavanju njemačkog jezika.  

Ispitu je ove godine pristupilo čak 62 naših marljivih učenika iz osmih i sedmih razreda koji su zahvaljujući svome znanju, trudu i motivaciji u učenju njemačkog jezika dobili same pohvale od izvornih govornika u Goethe-Institutu. 

Posebno treba istaknuti njihove izvrsne produktivne sposobnosti pisanja i govorenja koje su pokazali na ispitu. 

Naši učenici njemački jezik uče od 4. razreda, a uz redovnu nastavu Njemačkog jezika, prije samog ispita pripremali su se i na dodatnoj nastavi s učiteljicama Njemačkog jezika, Irom Rogić i Petrom Večerin.  

Međunarodno priznati certifikat Goethe-Instituta dokaz je o znanju jezika te poboljšava izglede za studij, posao, prijavu za stipendije ili program razmjene.    

Dok se naši sedmaši vesele polaganju iduće razine ispita Goethe-Zertifikat A2 sljedeće školske godine, osmaši se marljivo pripremaju kako bi već krajem ove školske godine pokazali ovako zavidno znanje stranoga jezika na novoj, nešto zahtjevnijoj razini.  

Želimo im puno uspjeha u tome! / Viel Erfolg bei der nächsten Prüfung!