Božićna radionica učenika OŠ Kajzerice i Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava

Učenici naše škole i učenici Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava ostvarili su prekrasnu božićnu suradnju u sklopu projekta Mali poduzetnici velikog srca pod vodstvom učiteljica Ane Milas, Danijele Lokmer i Ines Delač. Prvotna ideja suradnje bila je da naši učenici posjete Centar za odgoj I obrazovanje Dubrava te da zajednički održe radionicu izrade božićnih ukrasa i narukvica. S obzirom da nam to epidemiološke prilike nisu dopustile, radionicu smo održali svatko u svome prostoru, a opet zajednički.

Naši su učenici izradili drvene anđele i druge ukrase za ukrašavanje jelke, kao i narukvice prijateljstva te su snimili cijeli proces izrade. Neke  su ukrase učenici ukrasili, a neke su ostavili neukrašenima, tako da to učine učenici iz Dubrave.

Učiteljica Danijela Lokmer pripremila je prigodnu čestitku za učenike Centra za odgoj I obrazovanje Dubrava. Video božićne čestitke i prezentaciju koja opisuje proces izrade možete pogledati u prilogu.

U projektu su sudjelovali učenici: Andrija Govorčinović, Armando Pernar, Gabrijel Galić, Marko Ivanković, Rino Brodar Tomljenović, Lena Gugić, Una Ivanec, Nika Livančić, Emma Kukec, Mery Žigić, Marija Alegra Šarić, Eva Kutija, Eva Glavač, Nina Zubak, Petra Mesarić i Leon Vigo Stepanić.

Učiteljice Ana Milas i Ines Delač su ukrase za jelku, narukvice prijateljstva i božićnu čestitku dostavile ravnateljici i voditeljici učeničke zadruga u Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava, gdje su razgledale školu i radove njihovih učenika.

Učenici Centra za odgoj I obrazovanje Dubrava ukrasili su drvene ukrase, postavili ih  na svoju jelku te nam poslali prekrasne fotografije uz lijepe želje za predstojeće blagdane te za nastavak suradnje.

Božićna radionica OŠ Kajzerica&Centar Dubrava