PRVI NASTAVNI DAN U 2021. GODINI

Dragi učenici, poštovani roditelji,

u ponedjeljak 18. siječnja 2021. nastava u školskim klupama započinje za učenike od prvog do četvrtog razreda. Nastava se odvija prema dosadašnjem rasporedu. Sve obavijesti o tome dobit ćete od razrednika.

Započinjemo raditi prema rasporedu za B-smjenu.

Nastava za učenike od petog do osmog razreda organizirat će se po c-modelu, odnosno putem virtualnih učionica u MSTeams-u. Nastava će se odvijati u realnom vremenu prema dosadašnjem rasporedu. Učenici su dužni pristupiti nastavi u virtualnoj učionici prema satnici rasporeda. Sve obavijesti učenici će dobiti od svojih razrednika. Ljubazno vas molimo da zajedno sa svojom djecom provjerite stanje zaduženih tableta te, ako postoji problem, kontaktirate razrednika. Ako učenici imaju osigurano privatno računalo, provjerite dostupnost virtualnih učionica. 

Prvi nastavni sat u svim razrednim odjelima održat će razrednici s temama: Kako si? i Kako se ponašati tijekom, za vrijeme i nakon potresa. Pripremili smo upute i vježbe sukladne našem Planu evakuacije i spašavanja, a prvenstveni je cilj vježbati i naučiti sve učenike nužnom ponašanju u slučaju elementarne nepogode.

S obzirom da je i nadalje proglašena pandemija, molimo vas da nastavite poštivati i pridržavati se svih ranije definiranih epidemioloških mjera.

I naposljetku – svaki kotačić u našem školskom mehanizmu ili svako biće u našem školskom Svemiru (ako je to ljepše) suočilo se s posljedicama događaja koji su nas snašli i još uvijek traju. Svjesni smo toga i nadalje ćemo jačati sustav podrške u školi kako bi se svatko osjećao jako i sigurno.

Veselimo se susretu u školskom i virtualnom okruženju.

ravnateljica Majda Tometić, prof.