Obavijest o organizaciji prvog nastavnog dana 6. rujna 2021.

Dragi naši učenici, poštovani roditelji,

približili smo se početku nove školske godine. Kao i uvijek do sada, željno vas očekujemo i veselimo se predstojećoj godini. Sve informacije važne za vas dobit ćete pravovremeno od svojih učitelja prvi školski dan i kasnije u sljedećem tjednu. Prije Protokola o organizaciji školske godine 2021./2022. (koji slijedi do kraja ovoga tjedna), prilažemo popis razrednih odjela i  razrednika

I u novoj školskoj godini nastavni će sat trajati 40 minuta.

U ponedjeljak 6. rujna 2021. očekujemo vas prema sljedećem rasporedu:

učenike 2., 3. i 4. razreda u 8,00 sati

Učenici će imati 4 nastavna sata. Nastava u ponedjeljak završava u 11, 30 sati. Svi učenici dobit će mliječni obrok. Učenici koji pohađaju program produženoga boravka mogu ostati u školi do 16,00 sati. U tom slučaju, bit će im poslužen ručak i užina. Molimo roditelje da o tome obavijeste razrednice.

učenike 6. i 8. razreda u 8.15 sati, a učenike 5. i 7. razreda u 11,40 sati

Učenici će imati 4 nastavna sata. Prvoj smjeni nastava završava u 11,20, a drugoj u 14,50. Svi učenici dobit će mliječni obrok.

učenike prvih razreda očekujemo u prostoru ispred škole prema sljedećem rasporedu:

1. a u 9,00 sati

1. b u 9,45 sati

1.c u 10,30 sati

1.d u 11,15 sati

1.e u 12,00 sati

Razrednice će svoje učenike povesti u učionice te im, uz upoznavanje i najvažnije informacije, podijeliti udžbenike. Zato vas molimo da djeca ponesu školsku torbu i/ili vreću. Roditelji će, nakon kratkog prijema pred školom, dobiti najvažnije informacije, upoznati učitelje koji će raditi u prvim razredima i pričekati svoju djecu. Svi učenici dobit će mliječni obrok. Učenici koji pohađaju program produženoga boravka mogu ostati u školi do 16,00 sati. U tom slučaju, bit će im poslužen ručak i užina. Molimo roditelje da o tome obavijeste razrednice.

Veselimo se!

Želim vam svima uspješan i radostan početak nove školske godine i puno lijepih, važnih i poticajnih trenutaka u vašoj školi.

vaša ravnateljica

Majda Tometić, prof.