Obnovljena mrežna stranica škole

Dragi učenici, poštovani roditelji, učitelji i svi prijatelji škole,

s velikim veseljem predstavljamo vam obnovljenu mrežnu stranicu škole koja je nastala iz potrebe koju nameću nova, brza, digitalna vremena. Školsku smo mrežnu stranicu modernizirali kako bi se mogla jednostavnije pretraživati na mobilnim uređajima. Sve podatke ranijih školskih godina možete pronaći na dnu stranice u mapi Arhiva. Svi drugi podatci dostupni su u mapama te se nadamo da ćete lako pronaći što vas zanima.

S obzirom da je stvaranje i ažuriranje stranice proces koji traje, molim vas za još malo strpljenja i razumijevanja prije nego što sve mape budu popunjene aktualnim podatcima. Također, ako smatrate da nismo predvidjeli informacije koje bi vas zanimale, slobodno nam to javite kroz kontakt-obrazac.

Želim vam svima zahvaliti na zajedničkom trudu da nam početak ove neobične školske godine prođe bez puno nepredviđenih situacija. Škola je i dalje sigurno mjesto zahvaljujući baš svakom kotačiću u našoj školi. Upućujem roditelje da i dalje odgovorno postupaju prema epidemiološki suspektnim situacijama te nas obavijeste o promjenama. Također, molim vas da i dalje vodite brigu u popunjavanju Bilježnice za mjerenje tjelesne temperature te o osiguravanju zaštitnih maski za svoju djecu, učenike 5. do 8.razreda.

U tijeku je podjela tableta za učenike od 5. do 8. razreda i sve će informacije učenici dobiti od razrednika.

Budimo odgovorni, i dalje!

Ravnateljica Majda Tometić, prof.