OBAVIJEST O OBILJEŽAVANJU DANA ŠKOLE OD 29. DO 31. SVIBNJA 2019.

Poštovani roditelji, poštovani učenici, poštovani uzvanici te djelatnici škole,

sljedeći tjedan obilježavamo Dane škole. Zbog organiziranja i rasporeda provedbe različitih aktivnosti, nastava je organizirana prema sljedećem rasporedu:

Srijeda, 29. svibnja 2019.

Nastava se održava prema redovitom rasporedu.  Nastavni sati bit će skraćeni na 30 minuta. Dežurstvo za učenike produženog boravka  počinje od 7.00 sati.

Raspored zvona:

 1. 8.00 – 8.30
 2. 8.40 – 9.10
 3. 9.20 – 9.50
 4. 9.55 – 10.25
 5. 10.30 – 11.00
 6. 11.05 – 11.35

Mliječni obrok (doručak) bit će organiziran za vrijeme velikih odmora.

Ručak će biti organiziran samo za učenike koji pohađaju program produženog boravka. Učenici produženog boravka dobit će i poslijepodnevnu užinu...

Više...

Sajam Pravo doba

„Još u mladosti trebaš odsjeći štap na koji ćeš se oslanjati u starosti“ KONFUCIJE

Dana 16. svibnja 2019. učenici 1.c i 1.d razreda sudjelovali su na Međugeneracijskoj radionici koja se održavala na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma Pravo doba.

Učenicima su  korisnici domova za starije osobe Peščenica i Medveščak pokazivali kako izraditi cvijeće od papira i ukrasne predmete od bijele gline.

Smirenost i spretnost te tišina s jedne strane nadopunjavala je brzopletost i žamor s druge strane… rezultat druženja je velika radost i ispinjenje!

Više...

Literarni natječaj Mojoj majci

Na literarnom natječaju „Mojoj majci“ Hrvatskog knjižničarskog društva – ogranka “Književni kutak“ Zagreb, stručna je komisija za javno izvođenje izabrala dvadesetak radova, a među njima i pjesmu Moja mama učenika 4. a razreda Andre Nike Leša.  Stoga će Andro sa svojom mentoricom Jasminkom Viher 23. svibnja 2019. u Narodnom sveučilištu Dubrava sudjelovati na 2. pjesničkoj manifestaciji gdje će recitirati svoju pjesmu.

Čestitamo Andri na njegovom uspjehu!

Više...

EUROSONG u prvim razredima


Nisu se samo hrvatski predstavnici za Eurosong ovih mjeseci trudili, pjevali i vježbali. U produženom boravku održana je dječja Eurovizija.

Veseli i marljivi učenici  1.b i 1.d razreda ostavili su svoj trag.

A ovo su izvođene pjesme:

 1. A sad u Rusiju svi
 2. Život nije siv
 3. Havana
 4. Abeceda
 5. Alas
 6. Sve bi seke ljubile mornare
 7. Igraj moja Hrvatska
 8. Taki taki rumba
 9. All about that bass
 10. Pojest ću sve kolačiće
 11. Thunderstruck

Kakva je bila atmosfera tijekom priprema, za vrijeme i nakon izvođenja najbolje opisuje ova rečenica… „Šaka suza, vrića smija ča je život vengo fantazija“.  😉 😉 😊

učiteljica Ivana

Više...

OTVORENI DAN ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,

posljednji Dan otvorenih vrata namijenjen informacijama za roditelje održat će se u srijedu 22. svibnja 2019. od 17:00 sati (umjesto zadnje srijede u mjesecu 29. svibnja 2019.)

Hvala na razumijevanju!

Više...

Dan obitelji

U 1. d razredu Dan obitelji obilježili smo kroz razne aktivnosti. Izradili smo grb obitelji, napisali pjesmu o obitelji, upisali sve podatke o obitelji u obiteljsku knjižicu, odigrali društvenu igru i zapjevali. U aktivnostima su nam pomogli roditelji koji su se odazvali da budu gosti u našem razredu. U aktivnosti se uključila i profesorica engleskog jezika .

Više...

Naše sportašice osigurale Državno natjecanje u futsalu

Na danas održanoj poluzavršnici natjecanja skupine Sjever za djevojčice u futsalu, naša fenomenalna ekipa osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriji i time se plasirala na završno državno natjecanje! Čestitke odličnim sportašicama i mentorici učiteljici Evi Pešić.

Bravoooooooo!

Više...

Natjecanje u crtanju stripa

Na ovogodišnjem natjecanju u crtanju stripa za djecu do 15 godina “Mladi lav”, u organizaciji Udruge CRŠ / festivala stripa CRŠ Zagreb Comic Con, sudjelovali su i učenici 7.c i 8.c razrednog odjela. Žiri je djelovao u sastavu: Dario Kukić (strip autor, animator, ilustrator), Jakov Novak (novinar, strip stručnjak, mentor za scenarij za CRŠ Školi stripa), Ivan Mak (akademski kipar, mentor za crtanje na CRŠ Školi stripa), Andrej Dimitrijević (novinar, strip stručnjak) i Slaven Gorički (direktor festivala CRŠ Zagreb Comic Con).
Pred sobom su imali uistinu najteži zadatak dosad – od više od stotinu pristiglih, iznimno dobrih radova, izabrati najbolje – i pošteno su se oznojili dok su donijeli odluku...

Više...

Rezultati natjecanja „PUT K SUNCU“ 2019.

ČESTITAMO NAGRAĐENIM UČENICIMA I NJIHOVIM MENTORIMA.

U natjecanju u znanju osvojili smo treće mjesto. Na natjecanju Put k suncu u natjecanju iz znanja o bl. Ivanu Merzu treće mjesto osvojila je Nina Marošević iz OŠ „Kajzerica“, mentorica: prof. Josipa Raos.

U sportskom natjecanju osvojili smo dva prva mjesta. Prvo mjesto u kategoriji sport – košarka za dječake osvojili su dječaci iz OŠ „Kajzerica“ iz Zagreba. Dječaci koji su se natjecali su: Frane Bilandžija, Lovro Ćosić, Anton Ergić, Josip Janjić, Zvonimir Janjić, Vice Zanki i Antonio Matijević

Prvo mjesto u kategoriji sport – košarka za djevojčice osvojila je ženska ekipa iz OŠ „Kajzerica“ iz Zagreba...

Više...

Državno prvenstvo u sportskim natjecanjima

S PONOSOM OBJAVLJUJEMO DA SU NAŠE KOŠARKAŠICE POSTALE ZLATNE – PRVAKINJE HRVATSKE U KOŠARCI ZA UČENICE U KATEGORIJI 7. i 8. r.

ČESTITKE ZLATNIM KOŠARKAŠICAMA I NJIHOVOM MENTORU UČITELJU MARIJU BOŠKOVIĆU! BRAVO!

Više...