OBAVIJEST

POPRAVNI ISPIT iz Matematike održat će se 23. kolovoza u 10:00 sati.

Više...

Odabir udžbenika

Sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, u školi mogu biti u uporabi i drugi obrazovni materijali. Sukladno čl. 16. navedenog zakona Odluku o korištenju komercijalnih drugih obrazovnih materijala donosi škola. Popis odobrenih drugih obrazovnih materijala nalazi se na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje, a koristit će se u šk. god 2019./2020. u prvim i petim razrednim odjelima te iz nastavnih predmeta Biologija, Kemija i Fizika u sedmim razredima.

http://oskajzerica.hr/home/wp-content/uploads/2019/07/Konačni-odabir-udžbenika-i-drugih-obrazovnih-materijala-OŠ-Kajzerica-za-šk.g.-2019-20.xlsx

Više...

OBAVIJEST ZA UČENIKE OSMIH RAZREDA

Obavještavamo učenike i roditelje učenika osmih razreda da će se potpisivanje prijavnica odabira obrazovnih programa održati:

u srijedu, 10. srpnja od 17:00 do 19:00 i

u četvrtak, 11. srpnja od 8:00 do 10:00 sati.

Podsjećamo da i učenik i roditelj/skrbnik moraju potpisati prijavnicu.

Više...

Dodjela svjedodžbi

Poštovani učenici i roditelji,

dodjela svjedodžbi za sve razredne odjele bit će u ponedjeljak 1. srpnja 2019. u 10:00 sati.

Više...

Posjet 1. razreda Zoološkom vrtu grada Zagreba

Povodom 94. rođendana učenici 1. razreda posjetili su Zoološki vrt. Prilikom obilaska  Zoo-vrta koji broji preko 300-tinjak životinjskih vrsta iz cijelog svijeta lako je ogladniti. Kod morskog lava pojeli smo sendviče i kupili sladoled. Nakon obilaska imali smo vremena i za igru. Vrijeme je bilo sunčano i vruće. Umorni smo sjeli u autobus. Čim je krenuo, počela je padati kiša. Baš lijepo. Ovaj posjet će nam ostati u lijepom sjećanju.

Više...

Naše sportašice osvojile 3. mjesto na Državnom prvenstvu u futsalu

Državno prvenstvo u kategoriji futsala za djevojčice održano je od 2 do 4. lipnja u Vinkovcima. Učenice naše škole pokazale su srčanost i borbenost u svim utakmicama i na kraju su osvojile treće mjesto.

Čestitke mladim sportašicama i njihovoj trenerici i mentorici Evi Pešić!

Više...

Veliki uspjeh na državnom natječaju „Moja prva knjiga“


„Moja prva knjiga“ je državni natječaj za učenike osnovnih škola, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, koji se kontinuirano provodi od 2004. godine. Natječaj se sastoji u pisanju i ilustriranju vlastite priče, a glavna nagrada je tiskanje najboljih radova koje biraju književnice Sanja Pilić i Silvija Šesto. Svrha natječaja je poticanje mašte i kreativnosti te razvoj likovno-literarnih vještina. Moja prva knjiga je kreativno-stvaralački projekt koji potiče i ohrabruje djecu i daje im mogućnost da izraze maštovitost i talente te razviju svoje umjetničke potencijale.

Ove je godine na natječaj pristiglo čak 476 slikovnica pod mentorstvom 200 mentora i mentorica iz 147 osnovne škole iz svih dijelova Republike Hrvatske!

Među 476 slikovnica...

Više...

Svečana priredba povodom 5. rođendana škole

U srijedu 29. svibnja u 13:00 sati održali smo kratku svečanost povodom 5. rođendana škole. Svečanosti su prisustvovali uzvanici iz Ureda gradonačelnika, Gradskog ureda za obrazovanje, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje, ravnatelji prijateljskih škola, dragi prijatelji i gosti.

Svečanost je vodila učiteljica Andrea Bosanac, a prisutnima su se prigodnim riječima obratili ravnateljica škole Majda Tometić, izaslanica gradonačelnika, mr.sc. Katarina Milković te bivši ravnatelj škole, Igor Rukljač. Naši su učenici pokretom i riječima ispričali priču o zajedništvu i rastu, a kruna svečanosti bio je zajednički nastup učitelja i učenika škole koji su otpjevali koloplet hrvatskih pjesama kojima su prošetali kroz Lijepu Našu...

Više...

POZIVNICA

Dragi roditelji,

dragi učenici,

dragi prijatelji škole,

pozivamo vas da nam se u četvrtak 30. svibnja 2019. pridružite na svečanosti povodom petog rođendana škole. U 18:00 sati bit će priredba, a u prostorima škole moći ćete pogledati video-uratke, rođendansku čestitku svih učenika naše škole te izložbe likovnih i literarnih radova i ovogodišnjih projekata. Vidimo se!

Više...

Rezultati literarnog i likovnog natječaja Moja škola povodom obilježavanja Dana škole

Povodom obilježavanja Dana škole raspisali smo natječaj za najuspješniji literarni i likovni rad naših učenika. Natječaj je bio podijeljen u dvije kategorije za svaki izraz. Birala su se tri najuspješnija literarna uratka  učenika od 1. do 4. razreda te učenika od 5. do 8. razreda.  Također, birala su se i tri najuspješnija likovna uratka učenika od 1. do 4. razreda te učenika od 5. do 8. razreda. Radovi su predani i procjenjivani pod zaporkama. Nakon izbora smo saznali i imena autora pobjedničkih uradaka.

Za svaki je izraz imenovano povjerenstvo koje je donijelo i konačnu odluku o pobjednicima.

Povjerenstva su odlučila, a pobjednici nagrađeni. Čestitamo svima, učenicima i njihovim mentoricama, a članicama prosudbe zahvaljujemo na radu i suradnji.

U nastavku...

Više...